Nincs engedélyezve a javascript.

Legyen a te kedvenced

Az Év Könyve!

Most te is a zsűri tagja lehetsz! Az Év Könyve szavazáson a könyves világ legfontosabb szereplői dönthetnek a kiadványok sorsáról: maguk az olvasók.

Az Év Könyve nevezési űrlap

Minden jelölt kiadvány esetén szükséges a jelentkezési adatlap hiánytalan kitöltése, hiszen ez alapján tudjuk ellenőrizni, hogy történik-e duplikálás. Ha esetleg olyan könyvet jelölnél, amelyet más már érvényesen jelölt Az Év Könyve 2023 szavazásra, erről az oldal automatikusan értesít téged. A *-al jelölt adatok kitöltése minden jelölés esetén kötelező, enélkül az oldal nem engedélyezi a jelölés elmentését.

Az Év Könyve nevezési űrlap

Egy adott mű csak egy kategóriában jelölhető.
Gyerekkönyv
Ifjúsági irodalom
Hazai szépirodalom
Külföldi szépirodalom
Gasztronómia
Ismeretterjesztő / Non-fiction
Történelmi regény
Történelmi tényirodalom
Romantika
Krimi, thriller
Fantasy, sci-fi
Életrajz
Spiritualitás, ezotéria
Szerzői magánkiadás esetén a „Kiadó” rubrikába az kerüljön: Magánkiadás.
Az Év Könyve 2023 szavazásban jogosult részt venni minden olyan könyv, amely 2022. október 1. és 2023. szeptember 30. között jelent meg először Magyarországon kereskedelmi forgalomban. Amennyiben a megjelenés dátuma esetén a kiadás napjában nem vagy biztos, kérlek, a megjelenés hónapjának első napját add meg! (Pl. 2023. 07. 01.) Ha a kiadás hónapjában sem vagy biztos – de tudod, hogy beleesik a megadott időszakba -, akkor megjelenésnek 2023. 01. 01-et írj!

FIGYELEM! Az Év Könyve díj szervezői felülvizsgálják a jelölt könyveket, és kizárják a versenyből azokat a műveket, amelyek ténylegesen nem a megadott időszakban (2022. október 1. és 2023. szeptember 30. között) jelentek meg Magyarországon.
Kérlek, töltsd fel a nevezett könyv jó minőségű borítóképét JPG vagy PNG formátumban! Saját fénykép helyett, kérlek, az online is elérhető hivatalos borítóképet töltsd fel!
Olvasóként az ISBN/EAN azonosítószámot a könyvet gondozó kiadó felületein, illetve a könyv copyright-oldalán (általában a 2. oldal) találhatod meg.
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!