Bejelentkezés
Lebonyolítás
Rólunk
Nyeremények
Korábbi nyertesek
Az Év Könyve 2022 nyertesei
Az Év Könyve 2023 nyertesei
Nyertesek
Lebonyolítás
Rólunk
Nyeremények
Korábbi nyertesek
Az Év Könyve 2022 nyertesei
Az Év Könyve 2023 nyertesei
Nyertesek
Fermentálás
Erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel
Holly Davis
Kiadó:
HVG Kiadó
Kategória:
Gasztronómia
Fordító:
Búsné Pap Judit
Megjelenés dátuma:
2022.01.01.
Oldalszám:
271
ISBN/EAN:
9789633049358
Fogyasztói ár:
6 500 Ft
Hasonló
könyvek
Cukrásztitkok
NAGY FRUZSINA
Gasztronómia
Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája
Tanguy, Michel
Gasztronómia
Buddha-tálak
Tanja Dusy
Gasztronómia
King of Grill
Arne Schunck
Gasztronómia
Elmetápláló ételek
Uma MD Naidoo
Gasztronómia